Chemical Guys Lane Splitter Hybrid Detailer 473ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


20,96 € z DDV

-25%

27,95 € z DDV

MTO10116

Nov izdelek

Povečevalec sijaja in brezvodno čistilo za motocikle

Več informacij

Chemical Guys Lane Splitter je premium motoristično detailing čistilo z zaščito. Z njim enostavno očistite umazanijo, prah, prstne odtise, sledi vode, ptičje iztrebke, insekte, cestni prah, itd.  Najnovejša tehnologija omogoča ultimativno zaščito in poudari briljanten sijaj na katerikoli glos površini. Lažjo umazanijo očisti brez kolobarjev in prask. Zelo primeren za hitro čiščenje po krajši vožnji, oziroma osvežitev med pranji. Odlično deluje tudi kot lubrikant pri čiščenju z polirnim plastelinom.

Navodila za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Napršite sredstvo direktno na površino in obrišite z mehko in čisto krpo. Lane Splitter lahko uporabljate na vseh površinah.

POZOR: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Zdravju škodljivo pri zaužitju. Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. PRI VDIHAVANJU: prenesti žrtev na svež zrak in jo pustiti počivati v položaju, ki olajša dihanje. Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki