D-Con Crystal Clear APC 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,97 € z DDV

DSPI_993_500

Nov izdelek

Univerzalno čistilo

Več informacij

Crystal Clear APC je zmogljivo, večnamensko čistilo za čiščenje raznoraznih površin znotraj in zunaj vozila. Primeren je za čiščenje najtrdovratnejših mastnih madežev pod pokrovom motorja do najobčutljivejših tkanih. All Purpose Cleaner je odličen za čiščenje tapet, tkanin, vinila, delov v motornem prostoru, kolotekov, vratnih tečajev, OEM platišč, pnevmatik,...

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Sredstvo vedno uporabljajte le na ohlajeni površini. Napršite sredstvo po površini in obrišite s čisto mikro krpo. Krpo obrnite na čisto stran in obrište do suhega. Pri trdovratnejših madežih je včasih potrebno postopek ponoviti. Pri čiščenju motornega prostora, sredstvo napršite po površini in pustite delovati cca. 3 minute. Po potrebi si pomagajte tudi z čopičem ali ščetko. Sredstvo sperite z vodo in posušite. Kadar čistimo notranjost vozila napršimo na površino, počakamo 10-60 sekund in zbrišemo s mikro krpo. Sredstvo je močno koncentrirano zato ga po potrebi lahko redčimo z vodo. (1:5 notranjost vozila, 1:3 za zunanjost vozila).

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P101: Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102: Hraniti zunaj dosega otrok.
P264: Po uporabi temeljito umiti. P280: Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/obraz/zašcitna obutev. P305+P351+P338: PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337+P313: Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501: Odstraniti vsebino/posodo po sistemu ločenega zbiranja odpadkov omogočenem v vaši občini.

Povezani izdelki