Chemical Guys Clear Vision Streak Free Helmet Cleaner 473ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


11,21 € z DDV

-25%

14,95 € z DDV

MTO10316

Nov izdelek

Čistilo za vizirje in pleksi stekla

Več informacij

Chemical Guys Clear Vision je premium čistilo in zaščita za motoristične čelade. Z njim enostavno očistite umazanijo, prah, prstne odtise, sledi vode, ptičje iztrebke, insekte, cestni prah, itd. Odlično deluje na glos, mat in polmat površinah. Lažjo umazanijo očisti brez kolobarjev in prask. Primerno tudi za vizirje. Poskrbite za svojo varnost s čisto in vzdrževano zaščitno opremo.

Navodila za uporabo: Vizir čelade naj bo med čiščenjem zaprt. Napršite Clear Vision po celotni zunanji površini čelade ter nežno obrišite z čisto n mehko mikro krpo. Nato napršite manjšo količino sredstva na mikro krpo in obrišite še vizir z notranje strani. Vizir nato prebrišite še z suho mikro krpo.

POZOR: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Zdravju škodljivo pri zaužitju. Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. PRI VDIHAVANJU: prenesti žrtev na svež zrak in jo pustiti počivati v položaju, ki olajša dihanje. Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki