Chemical Guys Moto Metal Polish 473ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


18,71 € z DDV

-25%

24,95 € z DDV

MTO10616

Nov izdelek

Polirna pasta za kovinske dele motociklov

Več informacij

Chemical Guys Moto Metal Polish odlično deluje na vseh poliranih delih motociklov in jim vrača briljanten sijaj. Idealen za kromirane dele, nerjaveče jeklo, aluminij, titan, itd. Primeren tudi za odstranjevanje meglic na izpušnih sistemih. Odstranjuje oksidacijo, nesnago in madeže, vsebuje pa še napredno zaščito, ki zagotavlja trajne rezultate. Primeren za ročno ali strojno nanašanje.

Navodila za uporabo: Površino dobro očistite in posušite. Plastenko pred uporabo pretresite. Nanesite polituro s pomočjo aplikatorja direktno na površino ter polirajte s krožnimi gibi. Ostanek paste obrišite s čisto mikro krpo. Po potrebi postopek ponovite.

POZOR: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Vnetljiva tekočina. Zdravju škodljivo pri zaužitju. Zdravju škodljivo v stiku s kožo. Zdravju škodljivo pri vdihavanju. Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. PRI VDIHAVANJU: prenesti žrtev na svež zrak in jo pustiti počivati v položaju, ki olajša dihanje. Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki