Chemical Guys Moto Armour 473ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


12,71 € z DDV

-25%

16,95 € z DDV

MTO10716

Nov izdelek

Zaščitni premaz za plastike in vinil

Več informacij

Chemical Guys Moto Armour Protectant je premium premaz na vodni osnovi, ki na vinilu, plastiki in gumi povrne globoko črno barvo ter jih zaščiti pred ponovnim bledenjem, umazaniji in UV žarkom. Ko se posuši, se nanj umazanija in prah ne prijemljeta. Nanaša se enostavno in hitro, vpije pa globoko v material in zagotavlja dolgotrajne rezultate. Zelo primeren za oklepe, sedeže, vzvratna ogledala, mrežice, okrasne elemente, itd.

Navodila za uporabo: Površino pred nanosom dobro očistite in posušite. Nanesite manjšo količino premaza na aplikator in enakomerno razporedite po površini. Počakajte, da se premaz vpije in ostanek obrišite s čisto mikro krpo. Za večji sijaj in daljšo obstojnost postopek ponovite. Premaza ne uporabljajte na pnevmatikah, pedalih in ostalih kontrolnih in kontaktnih površinah.

POZOR: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Zdravju škodljivo pri zaužitju. Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. PRI VDIHAVANJU: prenesti žrtev na svež zrak in jo pustiti počivati v položaju, ki olajša dihanje. Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki