D-Con Clay Lube 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,97 € z DDV

DCLY_100_500

Nov izdelek

Lubrikant za polirni plastelin

Tag:

Več informacij

Lubrikant primeren za uporabo v kombinaciji z polirnimi plastelini ali ostalimi pripomočki za pripravo površin. Zmanjša trenje med površino in polirnim plastelinom. Bistveno zmanjšuje možnost nastanka prask med uporabo plastelina. Je prijazen tako za uporabnika kot za plastelin. Ne povzroča razpadanja plastelina. Primeren je za uporabo na vseh zunanjih površinah vozila. 

Navodila za uporabo:
Nanesite na vozilo in na plastelin, še preden plastelin uporabite na vozilu. Površina naj bo skozi cel postopek čiščenja s plastelinom dobro navlažena saj v nasprotnem primeru lahko nastanejo praske. Ostanek lubrikanta sperite z vodo ali obrišite z čisto mikro krpo.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P101: Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda P102: Hraniti zunaj dosega otrok. P103: Pred uporabo preberite etiketo. P264: Po uporabi temeljito umiti. P280: Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za obraz. P305+P351+P338: PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337+P313: Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
P501: Odstraniti vsebino/posodo po sistemu ločenega zbiranja odpadkov omogočenem v vaši občini.

Povezani izdelki