Chemical Guys Rebound Swirl & Scratch Remover 473ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


16,22 € z DDV

-35%

24,95 € z DDV

MTO10416

Nov izdelek

Polirna pasta za motocikle

Tag:

Več informacij

Chemical Guys Rebound je odlična enostopenjska polirna pasta za motocikle. Odstranjuje lažje praske, vrtinčaste praske, sledi vodnega kamna in ostale nepravilnosti. V enem samem koraku zagotavlja neprekosljiv sijaj. Primerna je za uporabo na lakiranih površinah, barvanih površinah, ogljikovih vlaknih, pleksi steklu in celo plastičnih površinah. Ne vsebuje polnil ali voskov. Rebound je pasta na vodni osnovi in je popolnoma varna za uporabo v domačih garažah ali profesionalnih delavnicah. Trajno ostrani poškodbe za seboj pa pušča visok sijaj in steklen videz vašega motocikla. Primerna je za uporabo z DA ali rotacijskimi polirnimi stroji.

Navodila za uporabo: Pasto vedno uporabljajte na ohlajenih površinah. Pred uporabo pretresite.

Uporaba z DA polirnim strojem: Nanesite 4-5 kapljic paste na izbrano polirno gobico. Vklopite polirni stroj in razmažite polirno pasto pri hitrosti '1'. Nato povečajte hitrost na '5-6' in polirajte površino s srednjim pritiskom. Vedno polirajte površino velikosti do 40x40cm, nikoli večje ali celotnega motorja naenkrat. Po 2-3 prehodih pasta postane oljnata, takrat poliranje zaključite z lahkim pritiskom. Ostanek paste obrišite s kvalitetno krpo in površino zaščitite s poljubnim zaščitnim premazom.

Uporaba z rotacijskim polirnim strojem: Nanesite 4-5 kapljic paste na izbrano polirno gobico. Vklopite polirni stroj in razmažite polirno pasto pri hobratih 1000-1500 RPM. Nato povečajte hitrost na 1200-1800 RPM in polirajte površino brez pritiska. Vedno polirajte površino velikosti do 40x40cm, nikoli večje ali celotnega motorja naenkrat. Po 3-4 prehodih pasta postane oljnata, takrat poliranje zaključite. Ostanek paste obrišite s kvalitetno krpo in površino zaščitite s poljubnim zaščitnim premazom.

POZOR: Pred uporabo natančno preberite navodila. Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Zdravju škodljivo pri zaužitju. Zdravju škodljivo v stiku s kožo. Povzroča hudo draženje oči. Zdravju škodljivo pri vdihavanju. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. PRI VDIHAVANJU: prenesti žrtev na svež zrak in jo pustiti počivati v položaju, ki olajša dihanje. Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.