Chemical Guys Gearhead Motorcycle Cleaner & Degreaser 473ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


12,71 € z DDV

-25%

16,95 € z DDV

MTO10816

Nov izdelek

Čistilno in razmaščevalno sredstvo za motocikle

Tag:

Več informacij

Chemical Guys Gearhead je učinkovito razmaščevalno sredstvo za pogonske dele motorjev, posebej za verige in verižnike. Hitro in učinkovito odstranjuje trdovratne maščobe, olja, ter tudi cestno umazanijo. Primeren je za uporabo na verigah, verižnikih, motorjih, menjalnikih, odbijačih, vilicah,... Varuje verigo pred prekomerno obrabljenostjo in trganjem. Je idealno sredstvo za redno vzdrževanje motocikla.

Navodila za uporabo: Pred uporabo plastenko dobro pretresite. Vedno nanašajte le na ohlajeno površino. Napršite sredstvo na zamaščeno mesto in pustite delovati 5 minut, po potrebi si lahko pomagate tudi s krtačko. Površino sperite z vodo in obrišite z krpo ali posušite s kompresorjem. Za čiščenje zelo zamaščenih površin je potrebno postopek ponoviti.

POZOR: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Zdravju škodljivo pri zaužitju. Zdravju škodljivo v stiku s kožo. Zdravju škodljivo pri vdihavanju. Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. PRI VDIHAVANJU: prenesti žrtev na svež zrak in jo pustiti počivati v položaju, ki olajša dihanje. Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki