Chemical Guys Ecosmart-RU 473ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


15,07 € z DDV

-5%

15,86 € z DDV

Nov izdelek

Čistilo za brezvodno pranje z voskom - pripravljen za uporabo

Tag:

Več informacij

Chemical Guys Ecosmart-RU (Ready to Use) je kompleten sistem brezvodnega pranja, kateri čisti, povrača sijaj in zaščiti vaše vozilo. Ecosmart je zasnovan na osnovi ekološke carnaube, katera na površinu ustvarja visok sija ter gladek in zaščiten lak. Posebne sestavine okoli nesnage ustvarijo zaščitni sloj, kateri preprečuje nastanek prask med brisanjem vozila. Zato je Ecosmart popolnoma varen za uporabo, neglede na površino. Z Ecosmart-om lahko operete vozilo kjerkoli, kadarkoli. Sredstvo je primerno za uporabo na vseh zunanjih površinah kot so lak, platišča, koloteki, odbijači, in ostala mesta. Sredstvo ni primerno za čiščenje blatnih in zelo umazanih vozil. Ecosmart lahko uporabljate tudi kot quick detailer po vsakem pranju vozila ali za odstranjevanje prahu ter prstnih odtisov.

Navodila za uporabo: Za dosego najboljšega rezultata, sredstvo vedno uporabljajte v senci. Napršite sredstvo na ohlajeno površino in nežno obrišite z mehko mikro krpo. Po prvem brisanju lahko na površini ostane sled voska zato površino do suhega obrišite z novo, čisto mikro krpo. Sredstvo je že pripravljeno za uporabo, po potrebi ga lahko tudi redčite z vodo. Priporočamo redčenje z destilirano vodo, da preprečite nastanek sledi vodnega kamna.

Opozorila: Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Hranite izven dosega otrok. V primeru zaužitja poiščite zdravniško pomoč in pokažite embalažo ali etiketo. Ne izzivati bruhanja. Ne vdihavati. Ob stiku s kožo izperite z obilo čiste vode. Če se pojavi izpuščaj poiščite zdravniško pomoč. Ob stiku z očmi vsaj 15 minut izpirati s čisto vodo. Prodajalec ne prevzema odgovornosti za nepravilno uporabo sredstva.