Autoland Moto Chain Cleaner 500ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


8,97 € z DDV

128230599

Nov izdelek

Čistilo za verige

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Več informacij

Specialno čistilo za čiščenje in razmaščevanje verig motociklov, mopedov, ... Odstranjuje maščobe, zavorno tekočino in ostanke olja. Ne vsebuje topil na bazi klora, silicija ali acetona. Primerno za uporabo na vseh vrstah verig, vključno z gumijastimi O-Ring, X-Ring ali Z-Ring tipi verig. Zaradi posebne brizgalne šobe 360º se lahko uporablja pod katerim koli kotom.

Navodila za uporabo:
Dozo pred uporabo dobro pretresemo. Napršimo na verigo in zobnike v primerni količini. Počakamo nekaj minut in speremo z tekočo vodo ali obrišemo z krpo. Po čiščenju verigo dobro osušimo. Priporočamo nanos ustrezne masti. V kolikor je ima veriga zelo debel sloj nesnage si lahko pomagamo z ustreznimi krtačami. 

Varnostni napotki:
Nevarno: H222 Zelo lahko vnetljiv aerosol.  H229 Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. P102: Hraniti zunaj dosega otrok. P210: Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P211: Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. P251: Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. P260: Ne vdihavati razpršila. P271: Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostora. P410+P412: Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F.

Povezani izdelki