Karcher RM 44 G Bike Cleaner 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


10,99 € z DDV

6.295-763.0

Nov izdelek

Čistilo za kolesa in motocikle

Več informacij

Učinkovito čistilno sredstvo za hitro in enostavno čiščenje motornih koles in koles. Aktivne sestavine sredstva omogočajo odstranjevanje zavornega prahu, blata, maščob in vse ostalih vrst umazanije. Zaradi svoje nekoliko gelaste formulacije se odlično sprime z površino, kar znatno izboljša učinek čiščenja. Sredstvo je sila enostavno za uporabo, saj je že pripravljeno za nanos. 

Navodila za uporabo:
Sredstvo je že pripravljeno za uporabo. Napršimo na površino, počakamo nekaj časa (3-5) in speremo z vodo ali obrišemo s krpo. Če je potrebno si pomagamo z gobo ali krpo. Čistilo vedno nanašamo na popolnoma ohlajeno površino. 

Varnostni napotki:
Pozor: P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. H318 Povzroča hude poškodbe oči. P103 Pred uporabo preberite etiketo. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika.



Povezani izdelki