K2 Pro Intero Kit

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


29,98 € z DDV

ZA012

Nov izdelek

Komplet za notranje čiščenje vozil

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Category: Kompleti K2.
Tag:

Več informacij

Komplet za notranje čiščenje vozil, ki vsebuje sredstva in pripomočke za čiščenje notranjosti vozil.

Komplet vsebuje:
- 1 x K2 PRO APC NEUTRAL PRO 1L
- 1 x K2 PRO NUTA GLASS CLEANER 1L
- 1 x K2 PRO SATINA PREMAZ 1L
- 1 x K2 ČOPIČ ZA DETALJNO ČIŠČENJE
- 1 x K2 MIKRO KRPO 40x40 cm

K2 SATINA
K2 Satina PRO je profesionalen izdelek za čiščenje in antistatično zaščito notranjih površin vozila. Površino očisti in ji obnovi tovarniški (OEM) mat videz brez nepotrebnega sijaja. Satina Pro je izredno nežna do površin zato je primerna za uporabo na vseh notranjih površinah kot so plastika, vinil in guma. Ščiti pred UV žarki ter preprečuje bledenje površine. Ohranja prožnost vinilnih površin. Površina po čiščenju ni mastna in lepljiva ampak popolnoma suha na otip. Prav tako preprečuje nabiranje prahu na očiščeni površini. Redna uporaba zagotavlja, da notranjost vozila še dolgo izgleda kot nova. Je prijetnega vonja po znani osvežilni pijači z okusom po pomaranči.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresemo. Sredstvo napršimo na mikro krpo ali aplikator in obrišemo površino. Za večji sijaj lahko postopek ponovimo. Sredstvo lahko tudi napršimo na očiščeno površino in zbrišemo z mehko čisto krpo. Ne nanašati na pedala in na vroče površine. 

Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.

K2 NUTA
K2 Nuta PRO je učinkovito in izjemno kvalitetno čistilo za čiščenje steklenih in plastičnih površin. Ima prijeten vonj. Enostavno odstranjuje mastne madeže, umazanijo in prah. Hitro hlapi in za seboj ne pušča sledi. 

Navodila za uporabo:
Sredstvo napršite na ohlajeno površino ter obrišite z mikro krpo za stekla. Z novo in čisto mikro krpo nato površino še enkrat dobro prebrišite, da odstranite vse sledi umazanije in čistila. Za čiščenje izjemno umazanih in mastnih stekel svetujemo, da jih najprej dobro razmastite s čistilom K2 Klinet PRO ter nato z čistilom za stekla.

Varnostni napotki:
P102 Hraniti izven dosega otrok.

K2 APC NEUTRAL PRO
K2 APC Neutral PRO je univerzalno čistilno sredstvo z nevtralno pH vrednostjo. Namenjen je za čiščenje vseh vrst zunanjih in notranjih površin. Varen je za uporabo na plastičnih, vinilnih in tekstilnih površinah, karoseriji, pnevmatikah in platiščih. Odlično prodre v jedro umazanije ter jo hitro in enostavno razgradi. Na očiščenih elementih ne pušča belih sledi.

Navodila za uporabo:
Sredstvo zredčite z vodo v razmerju minimalno 1:4 in maksimalno 1:80. Napršite na površino, ki jo želite očistiti, počakajte par minut sperite. Za čiščenje tekstila ali ostalih umazanih površin si lahko pomagate s ščetko. Uporaba tople vode znatno pospeši proces čiščenja. Na koncu prebrišemo z čisto mikro krpo.

Varnostni napotki:
Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 < 5%: neionske površinsko aktivne snovi, < 5% amfoterne površinsko aktivne snovi, < 5% anionske površinske aktivne snovi; parfumi; konzervansi.

Povezani izdelki