Znižana cena!
Dodo Juice Lime Prime Plus 500ml

Dodo Juice Lime Prime Plus 500ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


23,47 € z DDV

-25%

31,29 € z DDV

Nov izdelek

Pasta za pripravo površine

Več informacij

Dodo Juice Lime Prime Plus je pasta za pripravo površine na nanos zaščitnega sredstva. Od svojega predhodnika Lime Prime, se Lime Prime Plus razlikuje po tem, da je pasta bistveno bolj groba (podobno kot srednje groba polirna pasta). Zato se lahko na površini doseže še večji sijaj in odstrani več prask. Še vedno pa ima čistilne sposobnosti originalnega Lime Prime-a. Lime Prime Plus je primeren tako za ročno kot strojno obdelavo. Posebej je primeren za uporabo z mikrofibre gobicami na orbitalnem polirnem stroju. Površina po obdelavi postane bleščeča in pripravljena za nanos poljubnega zaščitnega voska ali sealanta.

Navodila za uporabo: Vozilo dobro očistite in posušite. Pred uporabo plastenko pretresite. Nanesite manjšo količino paste na aplikator in spolirajte do željenega rezultata. Ostanek paste obrišite s čisto in kvalitetno mikro krpo. Sredstvo se na površini ne sme posušiti. Lime Prime Plus je odličen tudi za uporabo z orbitalnim polirnim strojem in gobico iz mikro fibre. Lahko povzroči nastanek mikro prask ali hologramov. V tem primeru je površino potrebno obdelati z grobo ali fino polirno pasto.

Varnostne mere: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Hraniti izven dosega otrok. Ne vdihavati. Preprečiti stik z očmi in občutljivo kožo.

Povezani izdelki