Meguiar's Citrus Power Cleaner Plus 946ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


20,95 € z DDV

DRTU10732

Nov izdelek

Univerzalno čistilo na osnovi citrusov

Več informacij

Večnamensko čistilo na osnovi citrusov. Uporabno tako za notranje, kot za zunanje čiščenje. Znotraj ga lahko uporabimo za čiščenje, tekstila, armaturnih plošč, plastike,... Zunaj vozila pa za čiščenje platišč, plastike, motornega predela ali za odstranjevanje cestnega filma. Unikatna formula na bazi citrusov je popolnoma brez topil zato je varna za uporabo, zaradi citrusov pa bolj učinkovita od konvencionalnih sredstev. Odstranjuje vse vrste nesnag, madežev, maščob, itd. Deluje hitro in učinkovito. Plastenka je ergonomsko oblikovana in opremljena s pršilko, ki zagotavlja enostaven in hiter nanos,  

Navodila za uporabo:
Sredstvo je že pripravljeno za uporabo. Enostavno ga napršimo na površino, počakamo nekaj časa in zbrišemo z krpo ali speremo z vodnim curkom. Pri čiščenju si lahko pomagamo s ščetkami ali namenskimi gobami. Po potrebi postopek ponovimo. 

Varnostni napotki
Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. P264 Po uporabi temeljito  umiti roke. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302 +  P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P332 + P313 Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P362 Sleči kontaminirana oblačila in jih oprati pred ponovno uporabo.

Povezani izdelki