Chemical Guys Sprayable Leather 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


21,97 € z DDV

SPI103_16

Nov izdelek

Čistilo in balzam za usnje v enem

Tag:

Več informacij

Sprayable Leather je kombinacija čistila in balzama, zasnovan za vzdrževanje in ohranjanje usnja. Napredna tekoča formula vsebuje vitamin E in aloe vero, ki povračata mehkobo vsem usnjenim površinam. Sprayable Leather čisti in vzdržuje usnjene sedeže, armaturne plošča, vratne panele in ostale usnjene izdelke. Je pH nevtralno in posebej zasnovano kot univerzalno sredstvo za čiščenje in nego. Primeren tudi za sintetično in umetno usnje. Sprayable Leather usnja ne masti, je suh na optp in primeren za vse barve in tipe usnja. Formula na vodni osnovi, nežno odstranjuje umazanijo in madeže ter povrača mehkobo. Primeren je tudi za čiščenje usnjenih čevljev, pohištva, prtljage in oblazinjenja.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite sredstvo na čisto mikro krpo in vtrite v površino. Z novo, čisto mikro krpo odstranite ostanek sredstva.

Varnostni Napotki:
Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! EUH208 Vsebuje Dišava. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj  dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P301 + P312 + P330 PRI  ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali  zdravnika. Izprati usta. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno  izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki