Znižana cena!
Meguiar's Mirror Bright Leather Lotion 414ml

Meguiar's Mirror Bright Leather Lotion 414ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


15,29 € z DDV

-30%

21,84 € z DDV

84558

Nov izdelek

Premium losjon za čiščenje in nego usnja

Tag:

Več informacij

Meguiar's Mirror Bright Leather Lotion čisti, neguje in ščiti usnjene površine v le enem koraku. Nežni čistini delci varno odstranjujejo prah in umazanijo, ki se sčasoma nabere na površini sedeža. Kakavovo maslo, jojobino olje in aloa pa nahranijo površino in za seboj puščajo mehko in voljno površino. Površina po nanosu losjona ne drsi in se ne sveti. Dodani UV blokerji ščitijo usnje pred škodljivimi sončnimi žarki in ohranjajo originalen izgled usnja. Sredstvo je izjemno enostavno za uporabo, vozilo pa prijetno odišavi po kokosu. NI primeren za čiščenje zelo umazanega usnja.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Vedno nanašaje na ohlajeno površino. Pred nanosom sredstvo preizkusite na skritem mestu. Nanesite manjšo količino losjona na bombažen aplikator in nežno vtrite v površino. Ostanek sredstva nato obrišite s čisto mikro krpo. Ni primeren za uporabo na semišu.

Varnostni napotki: 
Pred uporabo natančno preberite navodila. EUH208 Vsebuje: Reakcijska zmes: 5-kloro-2-metil-4-izotiazolin-3-on in 2-metil-2H-izotiazolin-3-on  (3:1) Lahko povzroči alergično reakcijo.

Povezani izdelki