Colourlock Leather Cleaner Strong 125ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


17,95 € z DDV

121052

Nov izdelek

Močno čistilo za čiščenje usnja

Tag:

Več informacij

Colourlock Leather Cleaner Strong je efektivno čistilo za čiščenje umazanih usnjenih površin. Čistilo prodira globoko v pore ter učinkovito odstranjuje tudi najtrdovratnejšo umazanijo. Primeren je za uporabo na barvanem napa usnju. Posebna penasta oblika čistila omogoča hitrejše in učinkovitejše čiščenje.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo čistilo preizkusite na skritem mestu. Nanesite sredstvo na površino in očistite s namensko krtačko za čiščenje usnja. Ostanek čistila in umazanije obrišite s čisto mikro krpo. Po potrebi postopek ponovite.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 – Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Povezani izdelki