Mothers Leather Tech Foaming Wash 236ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


11,95 € z DDV

MO-06410

Nov izdelek

Peneče čistilo za usnjene površine

Tag:

Več informacij

Mothers Leather Tech Foaming Wash je čistilo, ki učinkovito očisti vse usnjene in vinilne površine. Posebej je zasnovan za ohranjanje stopnje hidracije, kar preprečuje sušenje usnja. Leather Tech Foaming Wash uporablja posebno mešanico čistilnih delcev, kateri prodrejo globoko v površino in odstranijo še tako trdovratne madeže. Primeren je za uporabo na gladkem usnju, perforiranem, šivanem in tudi na že popokanem saj za seboj ne pušče nikakršnih belih sledi.  Po čiščenju priporočamo še zaščito površine z Mothers Leather Tech Advanced Conditioner Gel Cream.

Navodila za uporabo:
Čistilo vedno uporabljajte le na suhi in ohlajeni površini. Nanesite manjšo količino pene na mikro krpo, aplikator ali krtačko ter nežno očistite površino. Ostanek čistila in umazanije obrišite s čisto mikro krpo. Za najboljše rezultate priporočamo še zaščito usnjene površine z Mothers Leather Tech Leather Cream.

Varnostni napotki:
/

Povezani izdelki