Colourlock GLD Solvent Cleaner 225ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


19,95 € z DDV

L224049

Nov izdelek

Topilo za odstranjevanje sledi barv

Tag:

Več informacij

Colourlock GLD Solvent Cleaner odstranjuje sledove barve oblačil (jeansa, hlač iz blaga, jopičev, pasov, itd.) na svetlih in umetnih usnjih. 

Navodila za uporabo:
Manjšo količino sredstva nanesite na čisto, svetlo krpo in nato previdno odstranite sledi barve. GLD omehča površino usnja zato ne drgnite premočno, saj v nasprotnem primeru lahko odstranite tudi barvo usnja. Mesta, kjer se sledovi barve niso dali popolnoma očistiti je potrebno ponovno pobarvati z Colourlock Leather Fresh barvami. Da nevtralizirate površino je potrebno po čiščenju z GLD Solvent Cleaner-jem očistiti še z namenskim čistilom za usnje, kot npr. Colourlock Leather Cleaner Mild ter zaščititi z kremo kot npr. Colourlock Leather Versiegelung. 

Varnostni napotki:
Pozor: Vnetljiva tekočina in hlapi. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja, in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ozemljiti posodo in opremo za sprejem tekočine. Hraniti v tesno zaprti posodi. Ob požaru: Za gašenje se uporabi: CO2. Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Vsebuje: 1-metoksi-propan-2-ol

Povezani izdelki