Labocosmetica Derma Cleaner 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,95 € z DDV

LAB38

Nov izdelek

Čistilo za usnjene površine

Tag:

Več informacij

Labocosmetica #Derma Cleaner je koncentriran izdelek z pH nevtralno formulo za nežno čiščenje vseh vrst usnjenih površin. Usnje lahko ob neustreznem negovanju postane svetleče, mastno in obrabljeno. Derma je zato idealen izdelek za vzdrževanje originalnega izgleda. Lahko se ga uporablja za čiščenje zelo umazanih površin kot tudi za redno, tedensko čiščenje. Zahvaljujoč posebni formuli, Derma usnja ne izsuši in preprečuje prezgodnje staranje. Za seboj pušča prijeten, svež vonj. 

Navodila za uporabo:
Sredstvo lahko po potrebi redčite z vodo v razmerju 1:1. Napršite sredstvo direktno na površino. Pri čiščenju si lahko pomagate z ustrezno ščetko za usnje, čopičem ali mikro krpo. Ostanek čistila in umazanije nežno obrišite z čisto mikro krpo. V primeru izjemno umazanega usnja postopek ponovite. Po čiščenju priporočamo, da usnje zaščitite še z katero izmed zaščitnih ali negovalnih krem.

Varnostni napotki:
Vsebuje Kvartarna spojina, Zmes:5-kloro-2-metil-4-izotiazolin-3-ona in 2-metil-4-izotiazolin-3-ona (3:1). Lahko povzroči alergijski odziv. Hraniti izven dosega otrok.

Povezani izdelki