Clean Fellas Gentle 600ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,95 € z DDV

CFG06

Nov izdelek

Čistilo za usnjene površine

Tag:

Več informacij

Kvalitetno in učinkovito čistilo za usnjene površine. Odstranjuje večino trdovratnejših madežev z usnjenih površin brez, da bi poškodoval končni finiš ali strukturo usnja. Varen je za čiščenje sedežev, volanov, vratnih panelov in ostalih usnjenih površin. Sredstvo je pripravljeno za uporabo. 

Navodila za uporabo:
Napršite čistilo direktno na ohlajeno površino. Pri čiščenju si lahko pomagate z krtačko ali gobico za usnje. Površino nežno očistite in ostanek umazanije obrišite z čisto mikro krpo. Po končanem čiščenju svetujemo, da površino zaščitite še z negovalno kremo ali zaščitnim premazom.

Varnostni napotki:
P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P264 – Po uporabi temeljito umiti roke. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 – Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Povezani izdelki