Soft99 Leather Seat Cleaner 300ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


10,97 € z DDV

S9902052

Nov izdelek

Čistilo za usnjene površine

Tag:

Več informacij

Specialno čistilo za odstranjevanje madežev in umazanije iz vseh usnjenih površin. Je popolnoma varen do usnja. Unikatna mešanica sestavin, vključno z vitaminom E, preprečuje bledenje in pokanje usnja. Je brez vonja. Odlikuje ga izjemno majhna poraba.

Navodila za uporabo:
Čistilo nanesite na krtačko za usnje ali aplikator ter površino nežno in previdno očistite. Z čisto mikro krpo nato ostanek čistila in umazanije obrišite. Počakajte, da se površina posuši ter nato po potrebi postopek ponovite. Po končanem čiščenju svetujemo, da površino zaščitite še z namenskim premazom za usnje.

Varnostni napotki:
Nevarno: H222 Zelo lahko vnetljiv aerosol. H229 Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. P251 Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. P410 + P412 Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50°C/122 °F. P211 Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P211 Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. P102 Hraniti zunaj dosega otrok.

Povezani izdelki