Auto Finesse Total 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


11,95 € z DDV

Nov izdelek

Večnamensko čistilo za notranjost vozil

Category: Čiščenje.
Tag:

Več informacij

Auto Finesse Total je večnamensko čistilo za notranjost vozil. Primeren je za uporabo na vseh plastičnih, tekstilnih in vinilnih površinah. Brez težav odstranjuje težjo umazanijo obenem pa je povsem varen za uporabo in ne povzroča nikakršnih poškodb. Primeren za vsakodnevno uporabo.

Navodila za uporabo: Sredstvo je že pripravljeno za uporabo. Pred uporabo dobro pretresite. Napršite sredstvo direktno na površino in obrišite s čisto mikro krpo. Za čiščenje plastičnih površin priporočamo, da sredstvo napršite na mikro krpo in nato očistite površino. S tem zmanjšate možnost nastanka sledi ali madežev. Za čiščenje tekstila si lahko pomagate tudi s krtačo. Površino nato do suhega obrišite s čisto mikro krpo in zaščitite z katerim izmed premazov za notranje površine.

Varnostne mere: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Ne uporabljajte na neposredni sončni svetlobi. Hraniti izven dosega otrok. Preprečiti stik z očmi. Lahko povzroča draženje občutljive kože.

Povezani izdelki