Znižana cena!
Sonax ProfiLine All Purpose Cleaner Foam 500ml

Sonax ProfiLine All Purpose Cleaner Foam 500ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


7,46 € z DDV

-25%

9,95 € z DDV

02744000

Nov izdelek

Večnamenska pena za čiščenje vozil

Category: Čiščenje.
Tag:

Več informacij

Sonax ProfiLine All Purpose Cleaner Foam je učinkovito visoko peneče čistilo za čiščenje različnih površin kot je steklo, lak, guma in plastike. Odstranjuje umazanijo, maščobe, olja, silikone, nikotin in ostanke insektov. Zagotavlja čiščenje brez sledi in je primeren tudi za čiščenje pleksi stekla.

Navodila za uporabo:
Sredstvo napršite na površino ter pustite nekaj trenutkov, da pena razgradi umazanijo. Za čiščenje trdovratnejše umazanije si lahko pomagate tudi s krtačko ali čopičem. Ostanek sredstva nato obrišite s čisto mikro krpo.

Varnostni napotki:
Nevarno: H222 – Zelo lahko vnetljiv aerosol. H280 – Vsebuje plin pod tlakom; segrevanje lahko povzroči eksplozijo. P210 – Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. P251 – Posoda je pod tlakom: ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. P410 + P412 – Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50°C/122°F. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P271 – Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Povezani izdelki