Mothers Carpet & Upholstery Cleaner 710ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,97 € z DDV

MO-05424

Nov izdelek

Čistilo za sedeže in oblazinjene dele

Tag:

Več informacij

Mothers Carpet & Upholstery Cleaner je večnamensko čistilo za vse vrste oblazinjenih delov. Odstranjuje najtrdovratnejše madeže in vinila, velurja, tkanin, preprog in celo volne. Čistilo je pH nevtralno in je popolnoma varno za uporabo. Carpet & Upholstery Cleaner je primeren tudi za uporabo doma, v delavnici, pisarni,…

Navodila za uporabo:
Pred čiščenjem površino dobro posesajte. Napršite sredstvo na površino oz. direktno na madež in pustite nekaj trenutkov, da čistilo začne delovati. Ostanek čistila in madežev odstranite s čisto mikro krpo. Primeru trdovratnejših madežev si lahko pomagate tudi s krtačko za čiščenje tekstila kot npr. Mothers Carpet & Upholstery Brush. Počakajte, da se površina popolnoma posuši ter jo nato še enkrat posesajte, da odstranite vse ostanke umazanije.

Varnostni napotki: 
Pozor:
H315 – Povzroča draženje kože.H319 – Povzroča hudo draženje oči. P264 – Po uporabi temeljito umiti roke in obraz. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 – Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P302 + P352 – PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P332 + P313 – Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P363 – Kontaminirana oblačila oprati pred ponovno uporabo.

Povezani izdelki