Chemical Guys Total Interior Cleaner & Protectant 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,95 € z DDV

SPI22016

Nov izdelek

Večnamensko čistilo in zaščita za notranjost vozil

Category: Čiščenje.
Tag:

Več informacij

Chemical Guys Total Interior Cleaner & Protectant je večnamesko sredstvo, ki očisti in zaščti vse notranje površine vozil. Varen in primeren je za uporabo na armaturnih ploščah, vetrobranskih steklih, ekranih, usnju, vinilu, tapetah in oblazinjenih delih, plastiki, lesu, kromu, gumi in še in še. Ne le, da površino očisti temveč jo tudi dezinficira. Za seboj ne pušča nikakršnih sledi in madežev ampak ohranja OEM videz. Nežna formula je primerna tudi za čiščenje najobčutljivejših materialov. Dodani zaščitni delci preprečujejo bledenje in razbarvanje površine zaradi škodljivih UV žarkov. Sredstvo je narejeno na vodni osnovi in ne pušča oljnatih madežev na tekstilu.

Navodila za uporabo:
Sredstvo napršite na mikro krpo ali direktno na površino, katero nameravate očistiti. Površino dobro obrišite, da odstranite vse sledi sredstva. 

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila. Vsebuje Dišava. Lahko povzroči alergijski odziv. EUH210 Varnostni list na voljo na zahtevo. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P301 + P312 + P330 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. Izprati usta. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki