IGL Ecoclean Interior 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

FG000019

Nov izdelek

Čistilo za notranje površine

Tag:

Več informacij

IGL Ecoclean Interior je močno in izjemno efektivno čistilo za vse notranje površine z prijetnim in blagim vonjem po citrusih. Moderna tehnologija na osnovi nanotehnologije omogoča, da je brez težav kos še tako trdovratni umazaniji.  Primerno je za čiščenje usnjenih, tekstilnih, vinilnih, plastičnih površin in alkantare. Sredstvo je neagresivno in popolnoma varno do površin. 

Navodila za uporabo:
Sredstvo napršimo direktno na površino ali na suho mikro krpo, počakamo 1-2 minute ter nežno očistimo površino. Krpo obrnemo na čisto stran in površino obrišemo do suhega. Po končanem čiščenju priporočamo še zaščito površine z ustreznim premazom. Za redno čiščenje sredstvo lahko zredčimo z vodo v razmerju 1:1, za bolj trdovratne madeže pa ga uporabljamo nerazredčenega. 

Varnostni napotki:
Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči.P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P332 + P313 Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Povezani izdelki