Soft99 Wash Mist 300ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


11,95 € z DDV

S9902182

Nov izdelek

Večnamensko čistilo za notranjost vozil

Category: Čiščenje.
Tag:

Več informacij

Soft99 Wash Mist je večnamensko čistilo za notranjost vozil. Izjemno enostaven za uporabo, le napršite na površino ter obrišete z namesko mikro krpo. Odstranjuje večino madežev, kateri nastanejo v notranjosti vozil vključno z mastnimi prstnimi odtisi ter madeži cigaret. Poleg tega odstranjuje tudi bakterije in neprijetne vonjave. Primeren je za uporabo na vseh notranjih površinah tudi sedežih in LCD ekranih.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo odstranite modro zapiralo. Napršite sredstvo na površino ter obrišite z namensko mikro krpo. Pri čiščenju otroških sedežev sedež po čiščenju obrišite še z vlažno krpo. Sredstva ne pršite direktno na LCD ekran ampak ga nanesite na mikro krpo ter obrišite ekran.

Varnostni napotki:
Pozor: H226 Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. P403 + P235 – Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti na hladnem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki