Soft99 Wash Mist 300ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


11,97 € z DDV

S9902182

Nov izdelek

Večnamensko čistilo za notranjost vozil

Tag:

Več informacij

Soft99 Wash Mist je večnamensko čistilo za notranjost vozil. Izjemno enostaven za uporabo, le napršite na površino ter obrišete z namesko mikro krpo. Odstranjuje večino madežev, kateri nastanejo v notranjosti vozil vključno z mastnimi prstnimi odtisi ter madeži cigaret. Poleg tega odstranjuje tudi bakterije in neprijetne vonjave. Primeren je za uporabo na vseh notranjih površinah tudi sedežih in LCD ekranih. Japonsko Ministrstvo za zdravje je potrdilo, da je Soft99 Wash Mist je učinkovit proti virusu SARS-COV-2!

Navodila za uporabo:
Pred uporabo odstranite modro zapiralo. Napršite sredstvo na površino ter obrišite z namensko mikro krpo. Pri čiščenju otroških sedežev sedež po čiščenju obrišite še z vlažno krpo. Sredstva ne pršite direktno na LCD ekran ampak ga nanesite na mikro krpo ter obrišite ekran.

Varnostni napotki:
Pozor: H226 Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. P403 + P235 – Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti na hladnem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki