Karcher RM 760 Carpet Cleaner Tabs 16/1

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


23,66 € z DDV

6.295-850.0

Nov izdelek

Tablete za globinsko čiščenje tekstila

Več informacij

Super koncentrirano Profesionalno sredstvo v obliki tablet za globinsko čiščenje tekstila. Učinkovito odstranjuje vso trdovratno umazanijo in pri tem oddaja prijeten vonj. Odstranjuje tudi neprijetne vonjave in najtrdovratnejše madeže. 

■ učinkovito sredstvo za temeljito čiščenje, za čiščenje tekstilnih oblog in oblazinjenih površin s pomočjo ekstrakcije
■ Raztaplja močne oljne, mastne madeže in drugo mineralno umazanijo
■ iCapsol tehnologija: spiranje ni potrebno, zato je površina hitro spet uporabna
■ krajši čas sušenja
■ Varuje material
■ aktivno čiščenje v vseh temperaturnih območjih
■ ne vsebuje belilnih sredstev
■ prijeten, svež vonj

Navodila za uporabo:
Ena tableta zadošča za 10 litrov delovne raztopine. Tableto vržemo v čisto vodo in počakamo da se popolnoma raztopi.  Delovno raztopino s pomočjo čistilne naprave ali pršilke nanesemo na površino. V kolikor je potrebno si pri čiščenju pomagamo z ustreznimi namenskimi krtačami. Površino presesamo in počakamo da se posuši. 

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P264 Po uporabi temeljito umiti P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Povezani izdelki