Auto Finesse Crystal 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,97 € z DDV

CRG500

Nov izdelek

Čistilo za steklene površine

Tag:

Več informacij

Auto Finesse Crystal je učinkovito čistilo za vse steklene in pleksi površine. Deluje hitro, ne pušča sledi in učinkovito odstranjuje umazanijo in cestni film z površine. Steklo po čiščenju postane ponovno kristalno jasno. Hitro hlapljiva alkoholna formula je popolnoma varna za uporabo na vseh površinah, tudi ogledalih ali občutljivih folijah. Ne odstranjuje predhodno nanešenih zaščitnih premazov za stekla.

Navodila za uporabo: Sredstvo je že pripravljeno za uporabo. Napršite direktno na površino in obrišite z kvalitetno in čisto mikro krpo za stekla. Krpo nato obrnite na čisto stran, da odstranite vse sledi čistila.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Propan-2-ol.
Nevarno: H226 Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H319 Povzroča hudo draženje oči. H336 Lahko povzroči zaspanost ali omotico. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P303 + P361 + P353 PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): Takoj sleči vsa kontaminirana oblačila. Izprati kožo z vodo/prho. P304 + P341 – PRI VDIHAVANJU: prenesti žrtev pri oteženem dihanju na svež zrak in jo pustiti počivati v položaju, ki olajša dihanje. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. P312 Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika.




Povezani izdelki