Dr. Beasley's Glass IQ 118ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,95 € z DDV

DB-g34d04

Nov izdelek

Čistilo za stekla z dodano zaščito

Tag:

Več informacij

Dr. Beasley's Glass IQ je hidrofobno čistilo za stekla, katero z očiščene površine odbija dež, sneg in žled. Glass IQ brez težav s stekel odstranjuje umazanijo, maščobe in ostanke insektov ter površino za seboj pušča kristalno jasno. Po čiščenju na površini ustvarja hidrofoben sloj, kateri zagotavlja takojšen odboj vseh tekočin. To zagotavlja bistveno večjo varnost v cestnem prometu. Preprečuje rosenje stekel ter pretirano nabiranje prstnih odtisov. Čistilo je 100% biološko razgradljivo in ne vsebuje amoniakov, kar ga uvršča med najvarnejša čistila za stekla na trgu. Zelo je primeren tudi za čiščenje LCD zaslonov v notranjosti vozil, telefonov, tablic, televizij in računalniških ekranov.

Navodila za uporabo:
Čistilo napršite direktno na umazano površino in obrišite z namensko mikro krpo za stekla. Priporočamo, da nato steklo prebrišete še enkrat z uporabo nove, čiste krpe, da odstanite vse sledi čistila. Pri čiščenju notranjih površin čistilo napršite direktno na mikro krpo za stekla.

Varnostni napotki: