Chemical Guys Glass Only Foam Glass Cleaner 539g

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,95 € z DDV

CLDSPRAY100

Nov izdelek

Čistilo za stekla v peni

Tag:

Več informacij

Chemical Guys Glass Only Foam Glass Cleaner je posebna pena za čiščenje steklenih površin. Ko čistilo nanesete na površino se pena ustvari pena, katera nežno dvigne delce umazanije, da jih lažje in bolj varno odstranite. Za seboj pušča kristalno jasno površino, čiščenje stekel pa postane otročje lahko. Glass Only ne vsebuje nikakršnih škodljivih kemikalij kot so npr. amoniaki zato je primeren tudi za čiščenje plastik in vinila. 

Navodila za uporabo:
Napršite čistilo direktno na stekeno površino in pustite, da se pena dvigne. Z mikro krpo za stekla obrišite površino, da odstranite vse večje delce umazanije. Nato z drugo mikro krpo površino obrišite do suhega, da ustvarite kristalno čisto površino. Za čiščenje notranje strani stekla svetujemo, da čistilo nanesete direktno na mikro krpo. S tem preprečite, da bi čistilo nanesli tudi na notranje površine vozila. 

Varnostni napotki:
Nevarno: H222 Zelo lahko vnetljiv aerosol. H229 Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P211 Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. P251 Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. P260 Ne vdihavati razpršila. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P410 + P412 Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.