Gipy Mac Professional

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


7,97 € z DDV

Nov izdelek

Večnamensko čistilo

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Tag:

Več informacij

Mac Professional je odlično sredstvo za čiščenje vseh notranjih in zunanjih površin na vozilu. Odstranjuje najtrdovratnejše nesnage in maščobe, obenem pa je popolnoma varen za uporabo na najdelikatnejših površinah. Zelo je primeren tudi za odstranjevanje trdovratnih madežev iz tekstila. Sredstvo je koncentrirano in ga pred uporabo lahko zredčite z vodo.

Pogosta področja uporabe:
- Razmaščevanje vratnih tečajev
- Odstranjevanje sledi masti (pri uporabi na motorjih)
- Čiščenje vratnih tesnil
- Čiščenje motornega prostora
- Notranje čiščenje površin iz trdih materialov
- Odstranjevanje trdovratnih madežev iz tekstilnih površin
- Čiščenje pnevmatik in platišč

Navodila za uporabo:
Nanesite sredstvo na površino, ki jo želite očistiti, počakajte par sekund oz. minut za zelo umazane površine in obrišite s čisto krpo. Pred nanosom sredstvo preizkusite na skritem mestu. Sredstvo lahko po potrebi zredčite z vodo v razmerju 1:3.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!

Vsebuje: Kvarterna amonijeva spojina, Maščobni alkohol etoksiliran, 2-aminoetanol Nevarno: H315 Povzroča draženje kože. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. H318 Povzroča hude poškodbe oči. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P305 + P351 + P310 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P333 + P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki