Leather Expert Leather Mousse 200ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,97 € z DDV

LE292

Nov izdelek

Nežno čistilo za čiščenje usnja

Tag:

Več informacij

Leather Expert Leather Mousse je nežna čistilna pena za čiščenje delikatnih površin iz usnja. Primerna je za uporabo v kombinaciji z gobico ali ščetko. Namenjeno je za čiščenje vseh delikatnih vrst usnja v vozilih, usnjenega pohištva, usnjene galanterije,... Zaradi svoje stabilne pene zagotavlja izjemne rezultate čiščenja. Sredstvo je varno za uporabnika, je naravo in biološko razgradljivo. Poleg že naštetega ima tudi antistatične sposobnosti, kar zagotavlja, da se po uporabi površina ne lepi na kožo. Odstranjuje neprijetne vonjave, kot so sledi kajenja ali sledi znojenja. 

Prednosti:
- Za naravno in anilin usnje
- Hitro in učinkovito očisti površine
- Prijazno do kože
- Produkt na vodni osnovi
- Primerno za vse barve usnja
- Ne vsebuje topil
- Ne poškoduje površin
- Ne povzroča razbarvanja
- Priročno pakiranje

Navodila za uporabo:
Čisitilo je že pripravljeno za uporabo zato ga ne redčimo z vodo. Na površino ga nanašamo z aplikatorjem ali ščetko za usnje. Napršimo in pustimo učinkovati ca 30 sekund in nato zbrišemo s krpo. Priporočamo da si pri čiščenju pomagate z originalno ščetko za usnje Leather expert. V kolikor je potrebno postopek ponovimo.  Po uporabi priporočamo nanos zaščitnega balzama Leather Expert Conditioner. V kolikor smo čistili anilin usnje površino zaščitimo z zaščitno kremo Leather Expert Anilin Creame.


Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P101Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvod. EUH210 Varnostni list na voljo poklicnim uporabnikom na zahtevo. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: <5% neionske površinsko aktivne snovi.

Povezani izdelki