Revive Fallout Remover 1L

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


19,46 € z DDV

-25%

25,95 € z DDV

RV2061000

Nov izdelek

Čistilo za platišča in zračno rjo

Več informacij

Specialno čistilo za odstranjevanje kovinskih delcev iz karoserije, platišč, stekel,... Deluje hitro in učinkovito, pH nevtralna formula pa vsebuje tudi zmogljive razmaščevalne agente, kateri pripomorejo k odstranjevanju cestne umazanije. Dodan indikato delovanja poskrbi, da se čistilo ob stiku z kovinskim delcem obarva rdeče. Tako lahko takoj vidite, če in kje čistilo deluje. Varen je za uporabo na vseh zunanjih površinah vključno z lakom, nerjavnim železom, aluminiju, kormu, steklu, plastiki, eloksiranem aluminiju in gumi.

Prednosti:
- formula z dodanim indikatorjem delovanja, ob stiku z kovinskim delcem se čistilo obarva rdeče
- odličen za čiščenje platišč in odstranjevanje zračne rje
- pripravljen za uporabo
- deluje hitro in učinkovito
- vsebuje razmaščevalne delce, kateri odstranjujejo cestno umazanijo
- pH nevtralna formula
- varen za uporabo na vseh zunanjih površinah

Navodila za uporabo:
Čiščenje platišč: Platišče sperite z visokotlačnim čistilcem, da odstranite vse večje delce umazanije. Napršite čistilo in pustite delovati nekaj minut. Čistila nikoli ne nanašajte na segreto površino. Čistilo se na površini ne sme zasušiti. Platišče sperite z visokotlačnim čistilcem in obrišite do suhega.
Odstranjevanje zračne rje: Vozilo operite in obrišite do suhega. Napršite čistilo na ohlajeno površino in pustite delovati par minut. Čistilo se na površini ne sme posušiti. V primeru trdovratnejše zračne rje si lahko pomagate tudi z krpo ali gobo. Vozilo še enkrat sperite in obrišite.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 – Povzroča hudo draženje oči. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P103 – Pred uporabo preberite etiketo. P260 – Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila.P264 – Po uporabi temeljito umiti roke. P282 – Nositi hladne izolirne rokavice/zaščito za obraz/zaščito za oči. P301 + P330 + P331 – PRI ZAUŽITJU: izprati usta. NE izzvati bruhanja. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.Povezani izdelki