Deturner Bloody Wheels 5L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


49,97 € z DDV

DT11-5

Nov izdelek

Čistilo za platišča in zračno rjo

Več informacij

Čistilo za učinkovito odstranjevanje zapečenih kovinskih delcev iz platišč in lakiranih površin vozila. Zahvaljujoč njegovi pH nevtralni formuli je popolnoma varen za uporabo na zunanjih površinah, tudi zaščitenih z voski, sealanti ali keramičnimi premazi. Primeren je za uporabo na vseh vrstah platišč. Čistilo je v gelasti obliki zato na površini ostane dlje časa ter bolj učinkovito odstranjuje kovinske delce. Vsebuje indikator delovanja, ob stiku s površino se čistilo obarva rdeče.

Navodila za uporabo:
Pred nanosom čistila platišče sperite z visokotlačnim čistilcem, da odstranite vse večje delce umazanije. Nanesite čistilo po celotni površini platišča. Platišče naj bo med čiščenjem hladno. Pustite delovati 3-5 minut. Po potrebi si lahko pri čiščenju pomagate tudi z krtačko, čopičem ali gobo. Platišče nato dobro sperite, da odstranite vse ostanke umazanije in čistila.

Varnostni napotki:
Nevarno: H302 – Zdravju škodljivo pri zaužitju. H318 – Povzroča hude poškodbe oči. H317 – Lahko povzroči alergijski odziv kože. H412 – Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P101 – Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P260 – Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P273 – Preprečiti sproščanje v okolje. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P302 + P352 – PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P310 – Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P405 – Hraniti zaklenjeno. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Povezani izdelki