P&S Renny Doyle Iron Buster 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


19,95 € z DDV

PS-N280P

Nov izdelek

Čistilo za platišča in zračno rjo

Več informacij

P&S Renny Doyle Iron Buster Wheel & Paint Decon remover je moderno in učinkovito sredstvo za odstranjevanje zračne oz. leteče rje in varno čiščenje platišč. Ph uravnotežena formula zagotavlja, da je popolnoma varno za vse vrste površin vozila. Ko sredstvo pride v stik z kovinskimi delci, pride do kemične reakcije kar omogoča izjemno enostavno dekontaminacijo površine. Sredstvo je odlično za pripravo površine pred nadaljnjo obdelavo ali pa samo go čistilo za odstranjevanje kovinskih delcev. 

Navodila za uporabo:
Sredstvo nanesite na popolnoma ohlajeno površino in pustite delovati cca. 2-5 minut. Sredstvo se na površini ne sme zasušiti. Za čiščenje zelo trdovratne kontaminacije si lahko pomagate tudi z krtačo, gobo ali rokavico. Površino sperite z visokotlačnim čistilcem ali vrtno cevjo ter po potrebi postopek ponovite.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Natrijev merkaptoacetat. Pozor: H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P261 Preprečiti vdihavanje razpršila. P280 Nositi zaščitne rokavice. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko vode. P333 + P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo pri pooblaščenem zbiralcu ali odstranjevalcu.

Povezani izdelki