Deturner Finish Quick Detailer 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


10,97 € z DDV

DT05-2

Nov izdelek

Quick detailer za čiščenje, zaščito in sijaj

Category: Detailerji.
Tag:

Več informacij

Novi Deturner Finish Quick detailer je unikaten quick detailer za sijaj in zaščito površine. Odlikuje ga izredno enostavna uporaba, saj presežek enostavno izhlapi s površine, zato je brisanje sila enostavno. Primeren za vse ki bi radi na hitro povečali sijaj vozila in ob enem površino še zaščitili. Odličen za uporabo po pranju saj odstranjuje tudi sledi vodnega kamna, ki ostanejo na površini vozila. Ustvarja izjemno gladkost in hidrofobnost površine. Odličen za uporabo na vseh keramičnih premazih ali voskih. Sredstvo ima izjemno prijeten vonj, zato je delo z njim še prijetnejše. 

Navodila za uporabo:
Napršite na suho površino vozila ter obrišite z namensko mikro krpo za odstranjevanje premazov ali sušenje vozil. Sredstva nikoli ne nanašamo na vročo površino ali na direktni sončni svetlobi.

Varnostni napotki:
P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvod. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: <5%: neionske površinsko aktivne snovi, Konzervanse, Parfumi.

Povezani izdelki