Angelwax Dark Star Atomic Graphene QED 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


24,95 € z DDV

ANGDSQ

Nov izdelek

Quick detailer z dodanimi delci iz grafena

Več informacij

Angelwax Atomic Graphene Qed je še ena novost na trgu podjetja Angelwax.  Detail Spray navdihnjen z delci grafena kateri na površini ustvarjajo obstojen zaščitni sloj, ter izjemno gladkost same površine. Sloj kateri se ustvari na površini zaradi svoje gladkosti preprečuje umazaniji, da bi se sprijela na površino, kar bistveno oljaša pranje samega vozila. Zaradi svojih inovativnih sestavin navdahnjenimi z molekulami grafena je ta produkt močnejši, obstojnejši in se bolje oprime površine. Za seboj pusti izjemno gladko površino, izjemen sijaj in izjemno obstojnost. Izjemno enostaven za uporabo.

Navodila za uporabo:
Vozilo najprej dobro operemo in posušimo. Sredstva nikoli ne nanašamo na direktni sončni svetlobi ali na vročo površino. Vedno nanašamo na panel in ne na celotno površino. Napršimo na mehko krpo iz mikro vlaken ter nanesmo na površino. Z suho krpo zbrišemo do suhega. PRED UPORABO PLASTENKO DOBRO PRETRESEMO.

Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok. 

Dodatki

Gyeon Q2M Polish Wipe 40x40cm
5,97 €
wishlist
SGCB Premium Microfiber Polish Towel 40x60cm
4,97 €
wishlist
Angelwax Dark Star Atomic Shampoo 500ml
25,97 €
wishlist

Povezani izdelki