Samo na spletu

Flex Tools Tečaj poliranja in zaščite vozil

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 15 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 15 točke ki se lahko spremenijo v popust 3,00 €.


150,00 € z DDV

DATEC1

Nov izdelek

Splošni tečaj poliranja in zaščite vozil

Tag:

Več informacij

Detailing Academy, v sodelovanju z profesionalnimi detailerji iz Avtokozmetike MP, Bevc Detailing in podjetjem Flex Tools, organizira tečaj poliranja in zaščite vozil. Tečaj zajema teoretični in praktični del. Na teoretičnem delu tečajnike seznanimo detailingom kot samim, predstavimo različne tipe poškodb laka ter potrebne izdelke za pripravo, poliranje in zaščito vozil. Praktični del tečaja se izvaja v profesionalno opremljenem detailing studiu z uporabo profesionalnih polirnih strojev Flex Tools ter izdelki proizvajalcev Gyeon Quartz, Soft99, Meguiar's, Honey Combination in P&S Double Black by Renny Doyle. Po želji tečajnike seznanimo tudi z izdelki ostalih proizvajalcev iz naše ponudbe. Po končanem poliranju vozilo zaščitimo z različnimi zaščitnimi premazi, predstavimo pa tudi postopek nanosa in vzdrževanja keramičnih zaščit Gyeon Quartz. Vsak tečajnik prejme certifikat o opravljenem tečaju in praktično darilo.

Vse aktualne datume za tečaje si lahko ogledate v desnem drsnem meniju.

Vodja tečaja:
Matej Pavlič (Avtokozmetika MP) s strokovno pomočjo profesionalnih detailerjev

Razpored tečaja:
- prihod tečajnikov, spoznavanje, kava in rogljiček
- teoretičen prikaz različnih tehnik in izdelkov ter seznanitev z detailingom kot samim
- priprava vozila na poliranje; čiščenje in dekontaminacija laka ter maskiranje občutljivih delov
- večstopenjsko poliranje vozila
- kosilo
- večstopenjsko poliranje vozila
- zaključek poliranja in priprava na nanos zaščit
- nanos zaščitnega premaza; vosek, sealant in keramična zaščita
- podelitev cerfifikatov ter praktičnih daril

Maksimalno število udeležencev je 10, tečajniki svoje znanje trenirajo na enem ali dveh vozilih (odvisno od števila prijav). Prijava na tečaj je veljavna le po prejemu plačila (plačilne kartice, predračun ali PayPal). Ob prijavi desetega udeleženca se datum tečaja zapre in prijava ni več možna. V kolikor plačilo ni poravnano 3 dni po oddanem naročilu se smatra, da tečajnik od udeležbe odstopa. Vračilo kupnine za vplačan tečaj ni možno. Tečajniki lahko na tečaju uporabljajo tudi svoje polirne stroje oz. opremo.

IMG_8383.jpg

IMG_8388.jpg

IMG_8391.jpg

Povezani izdelki