Samo na spletu

Flex Detailing Season Opener with Justyna Brys

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


49,95 € z DDV

DATEC2

Nov izdelek

Tečaj poliranja z posebnim gostom

Tag:

Več informacij

Detailing Academy, operi-avto.si in FLEX Tools Slovenija organiziramo poseben detailing dogodek / tečaj pod vodstvom ene izmed najprepoznavnejših žensk v detailing industriji - Justyno Brys. Kdo je Justyna Brys? Profesionalna detailerka, lastnica priznanega detailing studia JB - Cardetail, inštruktorica poliranja ter promotorka podjetja Flex Tools. Justyna je ena izmed prvih predstavnic nežnejšega spola, katere so uspešno utrle pot v dejavnost pretežno moške populacije. Njene roke so povrnile sijaj na stotinam vozil, še posebej pa je specializirana za poliranje z rotacijskimi polirnimi stroji!

Tečaj zajema teoretični del z predstavitvijo izdelkov, polirnih strojev FLEX Tools ter razlago pravilnega postopka priprave in poliranja vozil ter praktični del s pripravo, poliranjem in zaščito vozila. Tečajniki na dogodku uporabljajo le profesionalne polirne stroje FLEX Tools ter najkvalitetnejše izdelke za nego vozil. Vsi udeleženci prejmejo tudi praktično FLEX Tools darilo ter potrdilo o opravljenem tečaju.

Vodja tečaja:
Justyna Brys, profesionalna detailerka iz Belgije
https://www.jbcardetail.com/
h
ttps://www.facebook.com/jbcardetail/

Izvedba tečaja:
Detailing studio operi-avto.si, Špruha 29, 1236 Trzin, Slovenija

Razpored tečaja:
- prihod tečajnikov
- teoretičen prikaz različnih tehnik, izdelkov in polirnih strojev FLEX Tools.
- priprava vozila na poliranje; čiščenje in dekontaminacija laka ter maskiranje občutljivih delov
- strojno poliranje vozila s poudarkom na uporabi rotacijskih polirnih strojev
- kosilo
- strojno poliranje in zaščita vozila
- podelitev cerfifikatov ter praktičnih daril

Maksimalno število udeležencev je 15, tečajniki svoje znanje pilijo na dveh vozilih. Prijava na tečaj je veljavna le po prejemu plačila (plačilne kartice, predračun ali PayPal). Ob prijavi petnajstega udeleženca se datum tečaja zapre in prijava ni več možna. V kolikor plačilo ni poravnano v 24 urah po oddanem naročilu se smatra, da tečajnik od udeležbe odstopa.

Povezani izdelki