LC Power Tools UDOS 51E

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 67 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 67 točke ki se lahko spremenijo v popust 13,40 €.


679,97 € z DDV

LCPT-UDOS

Nov izdelek

Kombinirani polirni stroj

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Tag:

Več informacij

Lake Country UDOS 51E je težko pričakovana novost, ki je bila prvič predstavljena na SEMI 2018 je sedaj končno na voljo. Revolucionarni polirni stroj 5v1. Gre za prvi polirni stroj na svetu, kateri omogoča enostavno preklapljanje med različnimi možnostmi, katere sama mašina omogoča. Uporabnik lahko izbira med možnostmi saj polirni stroj lahko uporabljamo kot DA stroj z različnimi hodi, rotacijski ali celo kot brusilni stroj. Ta močan 1200W polirni stroj je popolna unikatnost na tržišču. 
Ergonomsko oblikovani gumirani ročaji zagotavljajo dober oprijem in stabilnost stroja med samim delom in zmanjšujejo vibracije. Gumb za nastavljanje hitrosti je enostavno dostopen, medtem, ko se temperatura v celoti odvaja iz same glave stroja, kar še nekoliko izboljša sam občutek pri delu. 

V celoti na novo skonstruirana UDOS podložna plošča znatno izboljša pretok zraka s pomočjo LC POWER TOOLS patentirane oblike, ki jeizposojena iz vesoljke industrije. Ta unikatna podložna plošča izboljša njene lastnosti, medtem ko sam stroj in gobica ostajata hladnejša.

LC UDOS 51E omogoča sledeče načine:
- R - Rotary
- S- Sending
- P1 - 12 mm DA 
- P2 - 15 mm DA
- P3 - 21 mm DA

Specifikacije:
- Premer podložne plošče: 125 mm
- Število obratov v prostem teku: 1000-2400 rpm
- Nazivna moč: 1200W, 10 amp
- Teža: 3,2 kg

Vsebina kompleta:
- Polirni stroj UDOS 51 E
- Podložna plošča
- Medium UDOS ročaj