Nov
Vinove Regular Silverstone

Vinove Vinner Bahrain

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


5,95 € z DDV

V14-06

Nov izdelek

Premium osvežilec za vozila

Tag:

Več informacij

Predstavljajte si sončni zahod na plaži v Bahrajnu, hladno pijačo Campari, ki jo pijejo prijatelji, živahne ritme mešanja glasbe in ples na pesku. Predstavljajte si športne avtomobile, parkirane blizu plaže, in moderne nebotičnike v daljavi. Rdeče sonce je zajelo zrelo citruse in mladostno svežino v zelenem čaju in sladki sočni meloni. Ustvarili smo vonj, poln mladosti, radodarnosti in veselja do življenja.

Glavna nota: mandarina, pomaranča, grenivka; pomarančni cvet, zeleni čaj
Srčna nota: potonika, magnolija, šmarnica, bazilika, pasijonka, melona
Osnovna nota: sandalov les, jantar, mošus

Italianski izgled
Plemenita oblika avtomobilskih parfumov VINOVE se idealno vklopi v slog sodobnih vozil.

Unikaten vonj
Francoska linija avtomobilskih parfumov VINOVE zagotavlja prefinjeno kombinacijo dišavnih not. Vaše vozilo bo dobilo dodaten pridih elegance. 

Obstojnost osvežilca
Avtomobilski osvežilci Vinove so obstojni do 90 dni. Diskretni vonj se počasi sprošča zaradi koncentriranih dišavnih esenc in tehnološko naprednih polimerov, ki se uporabljajo kot sredstvo za aromo.

Osvežilci so popolnoma varni do armaturnih plošč in oblazinjenih delov. Osvežilec je shranjen v trpežnem polimeru, ki je popolnoma varen za celotno notranjost vozila. Testi so pokazali popolno odpornost osvežilcev na visoke in nizke temperature. Nobena komponenta, uporabljena v osvežilcih VINOVE, ni škodljiva za materiale, ki se uporabljajo v notranjosti avtomobila. Dišavni kondenzator VINOVE ima trdno obliko, zaradi katere nobena snov - razen edinstvenega vonja - ne bo sproščena.

Varnostni napotki:
Vsebuje: linalol; grenivka, ekstr.; α-heksilcinamaldehid; pomarančevec, sladki, ekstrakti; benzil salicilat; 2-(4-terc-butilbenzil)propionaldehid; linalil acetat; (R)-p-menta-1,8-dien; (E)-anetol; P-menta-1-4,(8)-dien; 1-(5,5-dimetil-1-cikloheksen-1-il)pent-4-en-1-on; pomarančevec, grenki, ekstrakti. Pozor: H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. H411 Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P273 Preprečiti sproščanje v okolje. P333 + P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

 

Povezani izdelki