Nov
Vinove Regular Silverstone

Vinove Vinner Silverstone

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


5,95 € z DDV

V14-01

Nov izdelek

Premium osvežilec za vozila

Tag:

Več informacij

Silverstone je bistvo človeškega rivalstva. Vonj voditeljev in pretvarjalcev. Napolni vas z energijo. Sprva preseneča s svežino limone, zelišč in sivke. Nato pospeši z lesnimi notami in oranžnim turbopolnilnikom, da zaključimo z mošusom in pačulijem. Silverstone je dišava zmagovalcev.

Glavna nota: limona, zelišča, sivka
Srčna nota: lesene note, pomarančni cvet
Osnovna nota: mošus, note v prahu, prelite s pačulijem

Italianski izgled
Plemenita oblika avtomobilskih parfumov VINOVE se idealno vklopi v slog sodobnih vozil.

Unikaten vonj
Francoska linija avtomobilskih parfumov VINOVE zagotavlja prefinjeno kombinacijo dišavnih not. Vaše vozilo bo dobilo dodaten pridih elegance. 

Obstojnost osvežilca
Avtomobilski osvežilci Vinove so obstojni do 90 dni. Diskretni vonj se počasi sprošča zaradi koncentriranih dišavnih esenc in tehnološko naprednih polimerov, ki se uporabljajo kot sredstvo za aromo.

Osvežilci so popolnoma varni do armaturnih plošč in oblazinjenih delov. Osvežilec je shranjen v trpežnem polimeru, ki je popolnoma varen za celotno notranjost vozila. Testi so pokazali popolno odpornost osvežilcev na visoke in nizke temperature. Nobena komponenta, uporabljena v osvežilcih VINOVE, ni škodljiva za materiale, ki se uporabljajo v notranjosti avtomobila. Dišavni kondenzator VINOVE ima trdno obliko, zaradi katere nobena snov - razen edinstvenega vonja - ne bo sproščena.

Varnostni napotki:
Vsebuje: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan1-on; ekstrakt limone; acetil cedren; linalol; citronelol. Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. H411 Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P273 Preprečiti sproščanje v okolje. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi/regionalnimi/nacionalnimi/mednarodnimi predpisi. 

 

Povezani izdelki