Nov
Vinove Regular Silverstone

Vinove Vinner Oslo

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


5,95 € z DDV

V14-13

Nov izdelek

Premium osvežilec za vozila

Tag:

Več informacij

Oslo je dišava z edinstveno aromo, ki vas bo spremljala ves dan. Note sandalovine v kombinaciji z labdanumom mu dajejo edinstven značaj, ki simbolizira moč, vztrajnost in pogum. Dišave dišav s ščepcem popra dodajo divjost, vonji vetivera pa se sproščajo skozi svojo prefinjeno svežino. Celota je odraz najpomembnejšega potovanja globoko v naravo.

Glavne note: kadilo, roza poper
Srčne note: benzoin, usnje, vetiver
Osnovne note: sandalovina, labdanum

Italianski izgled
Plemenita oblika avtomobilskih parfumov VINOVE se idealno vklopi v slog sodobnih vozil.

Unikaten vonj
Francoska linija avtomobilskih parfumov VINOVE zagotavlja prefinjeno kombinacijo dišavnih not. Vaše vozilo bo dobilo dodaten pridih elegance. 

Obstojnost osvežilca
Avtomobilski osvežilci Vinove so obstojni do 90 dni. Diskretni vonj se počasi sprošča zaradi koncentriranih dišavnih esenc in tehnološko naprednih polimerov, ki se uporabljajo kot sredstvo za aromo.

Osvežilci so popolnoma varni do armaturnih plošč in oblazinjenih delov. Osvežilec je shranjen v trpežnem polimeru, ki je popolnoma varen za celotno notranjost vozila. Testi so pokazali popolno odpornost osvežilcev na visoke in nizke temperature. Nobena komponenta, uporabljena v osvežilcih VINOVE, ni škodljiva za materiale, ki se uporabljajo v notranjosti avtomobila. Dišavni kondenzator VINOVE ima trdno obliko, zaradi katere nobena snov - razen edinstvenega vonja - ne bo sproščena.

Varnostni napotki:
Vsebuje: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan1-on. Pozor: H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. H411 Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P273 Preprečiti sproščanje v okolje. P333 + P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

 

Povezani izdelki