Znižana cena!
Autosol High Preformance Final Finish 320 1L

Autosol High Preformance Final Finish 320 1L

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


29,08 € z DDV

-20%

36,34 € z DDV

Nov izdelek

Antihologramska polirna pasta

Category: Fine paste.
Tag:

Več informacij

Autosol Final Finish 320 je fina polirna pasta, namenjena odstranjevanju manjših prask in hologramov. Povečuje sijaj in globino na temnih vozilih. Odstranjuje sledi brusnega papirja granulacije P2500-3000. Primerna za uporabo na vseh vrstah lakov, tudi trdih in keramičnih. Ne vsebuje nikakršnih polnil ali silikonov.

Navodila za uporabo:
Priporočamo uporabo fine polirne gobice. Nanesite manjšo količino paste na polirno gobo. V kolikor uporabljate novo gobo jo premažite s pasto in dobro vtrite, preden jo postavite na vozilo. Nastavite obrate na 1500-2000 RPM in začnite s poliranjem z lahkim pritiskom. Polirajte na manjšem delu vozila, dokler praske ne izginejo. Ostanek paste odstranite z Autosol Polirno Krpo. Na gobo nato ponovno nanesite pasto in začnite s poliranjem naslednjega dela.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. P280 Nositi zaščitne rokavice / zaščito za oči. P262 Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. EUH066 Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. Varnosti list na voljo na zahtevo

Povezani izdelki