3M Perfect-it III Ultrafina SE 250g

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,95 € z DDV

Nov izdelek

Antihologramska fina polirna pasta

Category: Fine paste.
Tag:

Več informacij

Zagotovo ena izmed najbol popularnih antihologramskih past na svetu. Zelo enostavna za uporabo in odstranjevanje. Brez težav odstranjuje holograme, ki nastanejo med obdelavo površine z grobo polirno pasto. Za seboj pušča izjemen visok sijaj. Pasta je zelo primerna za uporabo v ličariji.

Navodila za uporabo: Pretresite plastenko in nanesite 3M™ Perfect-it™ Ultrafina™ SE na karoserijo vozila. Naenkrat polirajte površino v velikosti pol kvadratnega metra. Poliranje z fino polirno gobico, začnite s srednje močnim pritiskom, da odstranite nepravilnosti, nato zmanjšajte pritisk, da dosežete boljši rezultat poliranja.

Opomba: Izdelek naj ostane pri poliranju v tekočem stanju, zato po poliranju odstranite ostanke z uporabo 3M™ Perfect-it™ Ultrafina™ visokoučinkovite krpe (50486).

Varnostne mere: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. Hlapi lahko povzročijo zaspanost ali omotico. Strupeno za vodne organizme: lahko povzroči dolgotrajne škodljive učinke na vodno okolje. Hraniti izven dosega otrok.

Povezani izdelki