Znižana cena!
KochChemie M2.01 250ml

KochChemie M2.01 250ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


11,25 € z DDV

-25%

15,00 € z DDV

182250

Nov izdelek

Antihologramska polirna pasta

Category: Fine paste.
Tag:

Več informacij

KochChemie M2.01 je zadnja generacija antihologramskih polirnih past za trajno odstranjevanje finih praskm hologramov in sledi brusnega papirja P3000 na vseh vrstah lakov (tudi odpornih na praske). Z uporabo visoko specializiranih, zelo homogenih abrazivov dosežete trajen visok sijaj površine. Hologrami in fine praske so mehansko odstranjeni in ne le prekriti z raznimi polnili. M2.01 je izjemno ekonomična pasta, enostavna za uporabo ter preprosta za odstranjevanje brez sledi. Ne vsebuje silikonov. Odobrena s strani Daimler-ja.

Odrez 0-10: 2,5
Sijaj 0-10: 9

Navodila za uporabo: Za dosego optimalnih rezultatov uporabljajte pasto v kombinaciji z fino polirno gobico in DA polirnim strojem. Kot alternativo lahko uporabljate tudi rotacijski polirni stroj. Novo gobico dobro navlažite s pasto. Z ugasnjenim strojem razmažite pasto po površini in nato začnite s poliranjem. Polirajte z srednje močnim pritiskom, dokler na površine ne ostane le prozoren film. Ostanek polirne paste odstranite z kvalitetno mikro krpo. Površino po poliranju zaščitite z zaščitnim premazom.

OPOZORILA: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Ne uporabljajte na vročih površinah. Zaščitite pred zmrzovanjem in visokimi temperaturami.

Povezani izdelki