Menzerna Super Finish Plus 3800 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


43,97 € z DDV

SFP3800-1000

Nov izdelek

Ultra fina polirna pasta

Tag:

Več informacij

Menzerna Super Finish Plus 3800 je ultra fina polirna pasta, zasnovana za uporabo na trdih, keramičnih lakih. Vsebuje super fine, homogene mikro abrazive, kateri odstranjujejo sledi brusnega papirja P3000, hologramov in sledi predhodne obdelave laka z grobo polirno pasto. Po mnenju mnogih profesionalnih uporabnikov je Menzerna SFP 3800 ena izmed najbolj finih polirnih past na trgu, Ustvarja izredno visok sijaj in globino barve. Pasta je nepogrešljiv pripomoček v profesionalnih delavnicah in domačih garažah. Primerna ja za uporabo z vsemi vrstami polirnih strojev ter finimi polirnimi gobicami. Narejena na vodni osnovi in se ne praši. Ne vsebuje polnil, silikonov ali voskov in je primerna za uporabo v ličarskih delavnicah.

Odrez (1-10): 2
Sijaj (1-10): 10

Navodila za uporabo:
Pasto nanašajte na čisto, suho in ohlajeno površino. Na fino polirno gobico nanesite dve do tri kapljice paste, v velikosti graha, in z ugasnjenim strojem razmažite po površini. Vklopite stroj in začnite polirati z nizkimi obrati. Nato polirajte s srednjimi obrati (4-6 z DA, 2-3 rotacijski stro) dokler na površini ne ostane le oljnat film. Ostanek paste nato obrišite z mehko in kvalitetno mikro krpo.

Varnostni napotki:
P102 Hraniti izven dosega otrok.



Povezani izdelki