Ma-Fra Illumina 2.0 250g

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,49 € z DDV

H0937

Nov izdelek

Finiš polirna pasta za visoki sijaj

Category: Fine paste.
Tag:

Več informacij

Polirna pasta za za zadnji korak. Anti hologramska formula zagotavlja da pasta površini povrne maksimalen sijaj in lesk. Popolnoma brez silikonov in polnil. Odstranjuje vse morebitne poškodbe, ki so nastale pri grobem poliranju ob enem pa zagotavlja vrhunski sijaj površine. Primerna je tudi za poliranje zaščitnih folij vozil. Odstranjuje sledi brusnega papirja do gradacije 2500. Primerna za vse vrste barve. Lahko jo uporabljamo z rotacijskimi ali orbitalnimi polirnimi stroji. 

Navodila za uporabo: 
Rotacijski polirni stroj: Na gobico nanesemo manjšo količino paste in razpršimo pasto po površini vozila. Začnemo pri vrtljajih (600-900) in počasi povečujemo vrtljaje do 1500-1800 vrt/min. Povečamo pritisk na stroj in zaključimo z vrtljaji 600-900 vrt/min. Ostanke paste odstranimo z namenskim čistilom in mikro krpo. 

Orbitalni polirni stroj: Na polirno gobico ustrezne trdote nanesite manjšo količino paste ter razmažite po površini z nizkimi obrati polirnega stroja. Površino obdelujte s srednjimi obrati dokler pasta popolnoma ne izgine s površine. 

Varnostni napotki:
P102 Hraniti izven dosega otrok.

Povezani izdelki